•  
  • €0.00
  • 0 items
Thuiswinkel.org logo

Hannabach 815 LT Silver special Low tension

Medium (815 MT) of low tension (815 LT) Hannabach

Medium (815 MT) of low tension (815 LT) Hannabach

Beide versies van deze snaren heb ik nu enige tijd uitgeprobeerd. Voor mij zijn deze (815 LT) op mijn gitaar de fijnst klinkende. De bassen van de medium set zijn wat harder maar door hun hogere snaarspanning ook daardoor wat zwaarder om te spelen. De discant snaren zijn in spanning in beide sets hetzelfde.
De aanduiding low tension is hier relatief ten opzichte van een set D'Addario EJ45 nog steeds hoger.
De slijtvastheid is opvallend, deze set zit er nu zo'n twee maanden op en vertonen nagenoeg (bij dagelijks studeren) geen slijtage.
De toon is de reden dat ik in eerste instantie bij Hannabach uitkwam: klassiek met een prachtige heldere bas. Ik houd persoonlijk niet van andere snaren voor de discant dan nijlon maar dat is heel persoonlijk uiteraard.
De afgelopen drie jaar heb ik als dilettant een forse hoeveelheid soorten en merken uitgeprobeerd en voorlopig is dit mijn favoriet: relatief ten opzichte van de levensduur niet te duur en een fijne toon bij niet al te hoge snaarspanning.
De service van LOTS (Carl) is ronduit fantatstisch. Bij vragen staat hij je zo goed mogelijk te woord en de snaren zijn altijd in no time bezorgd.

Summary

Name: Dick Rating:

Would you recommend this product to others? Yes, recommend

Cart

The following item(s) have been added to your cart: